Bouwen

Belgian Build: Belgische bouwfirma’s

Belgen worden geboren met een baksteen in hun maag… en het buitengewone klimaat maakt ook dat we noodgedwongen hebben móeten leren om superieur te bouwen.

Bovendien zijn we in eigen land verwend met buitengewoon talent op het gebied van architectuur, design, maatmeubelen en eigenlijk top vakwerk op bijna elk gebied van afwerking.

De meeste Belgen blijven dan ook op hun honger zitten als ze in het buitenland gaan bouwen; en het is vaak aantrekkelijker om met Belgische architecten en aannemers te werken.

Let wel, een Belgische bouwfirma of architect in b.v. Spanje moet natuurlijk ook wel voldoende ervaring hebben om vlot met de Spaanse overheid, wetgeving, Spaanse ingenieurs en onderaannemers, enz. enz- te kunnen werken. Dat het klikt en makkelijk communiceren is met de Belgische klant is natuurlijk meegenomen, maar het moet óók klikken tussen de Belgische bouwfirma en de Spaanse realiteit.

Belgian Build is opgericht om het steeds sneller groeiende aantal Belgen, dat ik Spanje wil bouwen of verbouwen, dezelfde kwaliteit, service en efficiëntie te leveren die ze in België gewend zijn.

De oprichters hebben meer dan twintig jaar in Spanje – als projektontwikkelaars van luxe villas, golf resorts, appartementen en villas; als architecten van Moderne Villas op topniveau, én als makelaars gespecialiseerd in Moderne Villas.

Ze hebben dus álles wel al eens meegemaakt en het nodige leergeld betaald

Behoorlijk wat Belgen (waaronder een handvol uit de top 100 der rijkste Belgen) hebben in het verleden al hun vertrouwen gegeven aan bedrijven uit de groep, en een paar van de mooiste en meest prestigieuze moderne villas in Marbella kwamen tot stand via de voorlopers van Belgian Build.

Als U dus op zoek bent naar een Belgische architect of bouwfirma in Spanje zoekt, neem dan direct contact met ons op!

%d bloggers like this: