Nederlander bouwt spectaculaire villa in Los Flamingos

Een jonge, succesvolle Nederlander uit de retail sector kocht bijna twee jaar geleden één van de meest spectaculaire plots in Los Flamingos – een steile bouwgrond in een cul de sac tegenover het Villa Padierna Hotel en met het “perfecte” uitzicht zowel naar de golf als naar de zee.

De buitengewone steile grond (een verschil van 5 verdiepingen tussen boven en onder!) was een hele uitdaging voor de Belgische architecten en bouwfirma. Het resultaat is echter spectaculair, met meerdere volumes die “cascade” stijl trapsgewijs de helling afdalen.

De bouw start wellicht nog in September.

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c03/h08/mnt/50874/domains/belgianbuild.com/html/wp-includes/plugin.php on line 446