Belgen in Marbella Club Resort

De Marbella Club Golf Resort is van oudsher een toevluchtsoord voor Belgen. Zodra de eerste Belg, uit Knokke, zijn eerste vrienden uitnodigde zijn vele anderen hem gevolgd.

Voor degenen die na een drukke dag de rust opzoekt, kan moeilijk beter zitten dan in de Marbella Club. Hoewel het de eerste keer ver lijkt – de route loopt een tijdje minuten door weinig ontwikkeld gebied – is het Clubhouse nochtans “slechts” 15 minuten rijden van de afrit van Puerto Banus.

Voor die 5 minuutjes extra krijgt U dan wel grote grondstukken, van 4-5000m2.

Alleen al de Belgische projekt manager Modern Villas (modern-villas.com) is momenteel bezig met 3 projekten van Belgische eigenaars – waarvan één te koop – en dat is niet alles. Ook op de andere flank van de zelfde berg, Monte Mayor, zijn Belgen en Nederlanders druk aan het bouwen.

Contacteer Belgian Build als u de mogelijkheden wilt leren kennen van dit zeer exclusieve resort!

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers like this: