Investeren in Marbella

Heel wat Belgen wensen te investeren in Marbella, en daarbij kan Belgian Build zeker helpen! Wij kennen de markt in alle detail en beheersen het gehele proces van A to Z. Hoewel we al redelijk ver zitten in de groeicyclus valt er op (streng geselecteerde) locaties toch nog wel goed te verdienen.

Van het aankopen en selecteren van gronden tot het verkopen van de afgewerkte huizen – wij hebben alle know how onder dak. Daarbij staan wij ook open voor partnerships waarbij investeerders de grond kopen en de (naakte) bouwkosten betalen; terwijl wij alle werk doen en de opbrengst verdelen.

Hoe meer U verdient hoe meer wij verdienen, en dat is de beste formule voor een succesvolle samenwerking!

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c03/h08/mnt/50874/domains/belgianbuild.com/html/wp-includes/plugin.php on line 446