Marbella Club Golf: het “boomerang” huis

Stel U voor: een plot met een steilheidsgraad van méér dan 100%… dat bovendien in een bocht ligt… en oók nog eens 15 meter hoogteverschil kent van de linkse kant tot de rechtse?

Maar wél met uit erg mooi uitzicht op de zee, Gibraltar en de pijnbossen van de Marbella Club.

De Belgische klant, Jos W., vergeleek voorstellen van verschillende ontwerpers en koos uiteindelijk voor het “boomerang” model van de hand van Philippe De Smedt en zijn team van Modern Villas; terwijl de uitvoeringsplannen en coördinatie gebeuren door het eveneens Belgische Iddomus.

De boomerang-vorm maakt het mogelijk de natuurlijke curve’s van het terrein te volgen, in tegenstaande tot de gangbare gewoontes van locale architecten om eerst een half miljoentje uit te geven om een makkelijk, plat platform te bouwen waarop dan een gewoon rechthoekig kastje kan. Het eindresultaat is niet alleen mooier, maar ook stukken goedkoper!

Dit is de eerste van maar liefst 4 Belgen en één Fransman die momenteel in de Marbella Club aan het bouwen zijn… Er blijven nog één of twee spectaculaire plots over (daarna gaat de kwaliteit van de resterende bouwgronden fel naar beneden.

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c03/h08/mnt/50874/domains/belgianbuild.com/html/wp-includes/plugin.php on line 446