Eerste Spadesteek in Los Flamingos

Met buitengewoon veel genoegen zagen wij deze week de eerste spadesteek van ons nieuwste project in Los Flamingos Golf.

De mooiste en wellicht moeilijkste plot van Los Flamingos

Onze Nederlandse klant Eduard V., een sympathieke en creatieve, ondernemer uit de retail sector, had het lef om voor deze buitengewoon moeilijke plot te gaan – met een hoogteverschil van méér dan 5 verdiepingen tussen boven- en onderkant van de plot. Maar als beloning: een onneembaar 270º zicht, over het Villa Padierna Anantara Hotel en golf, het meer, de zee én Gibraltar.

De steile plot maakte het mogelijk (en nodig) om een zeer spectaculair ontwerp te maken dat in meerdere niveau’s alle mogelijke luxe biedt en zeker een van de meest substantiële villas op Villa Padierna wordt. Van dakterras tot kelder hebben alle bouwlagen immers volop uitzicht… en wát voor uitzicht!

Het originele ontwerp is van de hand van Modern Villas; uitvoeringsproject en coördinatie van IDdomus, terwijl de bouw grotendeels uitbesteed is aan Nalipema. Een waarlijk Belgisch project dus! Alleen de klant is natuurlijk een clevere Nederlander 🙂

Voor meerdere inlichtingen contacteert U [email protected] (Het huis is niet te koop.)

Leave a comment

Leave a Reply

%d bloggers like this:

Warning: file_get_contents(index.php): failed to open stream: No such file or directory in /nfs/c03/h08/mnt/50874/domains/belgianbuild.com/html/wp-includes/plugin.php on line 446